Diensten

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van binnen- en buitendiensten, inclusief productinformatie.

Binnen onderhoudsschilderwerk

Het regelmatig bijwerken van het binnen schilderwerk is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de bescherming van je woning

Spuitwerk

In sommige gevallen kan de verf worden aangebracht met een spuittechniek, wat als voordeel heeft dat er minder structuur ontstaat dan met een verfroller. Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor houtwerk, zoals trappen, deuren of kasten. We bekijken graag per project of deze techniek de beste keuze is. Maak hiervoor gerust een afspraak!

Behang​

Naast schilderwerk kunnen wij ook behang aanbrengen. Behang is verkrijgbaar in verschillende soorten, van drukke tot rustige patronen, en van veel structuur tot glad. Ook fotobehang is mogelijk, al is hiervoor wel een goede ondergrond nodig. Twijfel je of je beter kunt schilderen of behangen? Neem gerust contact op voor advies.

Glasweefselbehang​​

Glasweefselbehang is een speciaal type behang dat scheuroverbruggend en zeer sterk is. Het is vochtbestendig en daardoor geschikt voor zowel woonkamers als badkamers. Het behang is verkrijgbaar in verschillende weefselsoorten en motieven, en kan in mat of hoogglans worden afgewerkt in een kleur naar keuze.

Sierpleister

Sierpleister is een muurafwerking waarbij een kunsthars gebonden materiaal op de muur wordt aangebracht. Het kan in verschillende kleuren en korreldiktes worden aangebracht, zowel binnen als buiten. De voordelen van sierpleister zijn dat het kras- en stootvast is, lang mooi blijft, en geschikt is voor beschadigde wanden.

Metal stud plafonds/wanden​

Metal stud plafonds en wanden zijn niet-dragende constructies opgebouwd uit metalen profielen met gipsbeplating. Ze zijn ideaal om van één ruimte twee kamers te maken en kunnen worden voorzien van stucwerk, schilderwerk of behang. De voordelen zijn onder andere brandwerendheid, geluidsisolatie en de mogelijkheid om spotjes of andere inbouwverlichting te integreren.

Kleine elektrowerkzaamheden

Wij verzorgen ook kleine elektrowerkzaamheden, zoals het inbouwen van spotjes of muziekboxen in plafonds, en het verleggen van stopcontacten. Ideaal als wij bijvoorbeeld een metal stud plafond maken en dit direct kunnen voorzien van verlichting. Voor deze werkzaamheden hoef je geen ander bedrijf in te schakelen!

Kleine timmerwerkzaamheden

Zijn je wanden klaar? Dan maken plinten het plaatje compleet. Plinten zorgen voor een nette overgang tussen wand en vloer en beschermen de wand tegen beschadigingen. We helpen je ook graag met andere timmerwerkzaamheden, zoals het maken van een koof om leidingen weg te werken of houten wandbekleding.

Kitwerkzaamheden

Wij kunnen ook kleine kitwerkzaamheden uitvoeren, zoals het kitten van een aanrechtblad, raam of douchewand.





Informatie verf

We werken uitsluitend met A-merken zoals Brillux, Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Repair Care (voor houtrotreparaties). In overleg met jou als klant kiezen we het merk dat het beste past bij jouw project.



Buiten onderhoudsschilderwerk

Goed buitenschilderwerk is essentieel voor de bescherming van je woning tegen de wisselvallige weersomstandigheden. Door je buitenschilderwerk goed te onderhouden, voorkom je vochtproblemen en houtrot.

Houtrot reparatie

Hout kan gaan rotten door invloeden van weer, vuil en vocht. Gelukkig is het vaak mogelijk om houtrot te repareren zonder het hout volledig te moeten vervangen, wat aanzienlijk voordeliger is.

Gevelreiniging​

Een schone gevel beschermt je woning beter tegen schade en slijtage. Wij reinigen gevels met een professionele hogedrukreiniger en warm water/stoom om vuil en oude verfresten te verwijderen. Deze methode is zeer effectief, zelfs voor hardnekkig vuil.

Gevelimpregnatie

Gevelimpregnatie beschermt je woning tegen doorslaand vocht en voorkomt vorstschade. Het impregneren van de gevel zorgt ervoor dat vocht niet in de gevel kan trekken, wat barsten en scheuren door vorst voorkomt.

Gevelisolatie

Gevelisolatie vermindert het energieverbruik van je woning en kan de waarde van je huis verhogen. Het biedt ook bescherming tegen tocht en schimmelvorming. We gebruiken verschillende isolatiematerialen, zoals polystyreenplaten, steenwol en cellulaire glasplaten, en werken dit af met spachtelputz in diverse kleuren.

Gevelbekleding

Naast schilderen kunnen wij de gevel van je woning bekleden met materialen zoals hout, composiet, kunststof of aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. De meest gebruikte materialen zijn Keralit en Trespa, beide sterke en duurzame kunststof materialen.

Boeiboordbekleding

Een boeiboord is de afwerking van de dakgoot of dakrand, die niet alleen voor een mooie overgang van dak naar gevel zorgt, maar ook beschermt tegen inregenen en nestelende vogels. Boeiboorden kunnen worden bekleed met Plastisol of Trespa voor extra bescherming.


Betonreparatie

Hoewel beton een sterk materiaal is, kan het na verloop van tijd scheuren of beschadigd raken door lekkage, veroudering of betonrot. Wij kunnen deze beschadigingen herstellen met verschillende technieken, afhankelijk van de oorzaak.

Informatie verf

We werken uitsluitend met A-merken zoals Brillux, Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Repair Care (voor houtrotreparaties). In overleg met jou als klant kiezen we het merk dat het beste past bij jouw project.